Thursday, September 24, 2009

Fourth day raya 2009


Nothing much for today, tadi my 2 sisters and I bawak our nieces and nephews tengok movie cite Jin Notti, as promised. So to the Sunway Carnival Mall we went, luckily we bought the tickets earlier before, agak ramai orang jugakla. My lil bro can't make it, so there're only 9 of us. 6 children enough to make us (the aunties) shouting and screaming "woii jangan lari, jangan buaih sangat nanti kena tinggai, shh dok diam2, jangan tendang kerusi depan and what not. Tired. But fun. Skali skala melayan karenah budak-budak seronok jugak kan? :P

For me, the movie Jin Notti tak lah best mana, sebab tu la budak2 tu boring sampai duduk tak diam dalam wayang. So, sebab tak nak mengecewakan those kids, I telah mengajak mereka utk berpesta pora main games, makcik dia naik minyak! I asked them to use their own duit raya hehehe bijak tak?Helo, those kids are much more richer than me okey. (after collect duit raya of course) Bestnya kalau aku masih lagi kanak-kanak :)

Reached home at 5pm, and malam ada open house organized by my cousins depan rumah je, menu : laksa. I am not really into laksa, so does Mat Aki, so lepas open house, kami 4 beradik pi lepak Subaidah Bagan Ajam and makan! Bole? Best weii ada teloq sotong!

Esok?

Nak bawak Mr K tukar tyre, and survey laptops! Yeay!



5 comments:

alya said...

mak aih btoi mkn baik punya neh haha!!
blk mmg jenuh diet r kn :)
so jd p wedding yb midah lh ni?
kem slm kt dia n wish selamat pengantin baru k!!
survey laptop ktna?? jeng jeng jeng ...

muhamadakmalwahab said...

tu dia dia asik makan ajer raya nieh...
jin notti tak best????

rara said...

alya : jadi p sabtu ni insyaAllah, rasanya balik ni mmg bukan kena posa 6, posa sebulan kot! mampos! hhuhuhu

akmal : tu la mallll, cana niiiiiii. jum bersukan lepas ni! jin notti besa2 jaaaaa

alya said...

hrmmm posa sebulan lh jwb nya beserta aktiviti bersukan kena aktif blk nih haha!!
jom jogging!

aby gempal said...

raket badminton seperti memanggil2 dah tu.. jom kot? :)