Thursday, August 20, 2009

Salam Ramadhan to all the muslims.

I sakit la.
Semalam dah gi clinic, Sabtu ni follow up.
Harap-harap tak ada apa yang serius.

Sabtu ni dah puasa. Cepatnya. Tak sedar pon tiba-tiba dah puasa.
Alhamdulillah tahun ni sempat ganti puasa yang tinggal. Tak macam tahun lepas. Opsie. Amponkan saya penunggu gua!

Baju raya dah siap. Sehelai ja wei. Jadilah.

Rasanya tahun ni tak sempat kot balik Penang nak bukak posa dgn family, balik raya terus kot.
Tengok dulu cana. Cuti raya pon tak tau lagi lagu mana. Haish.

Next week, Abby dah start keja kat KLC. dah tadakla my gossip buddy kat opis la. I'm gonna miss you! Kau sila call aku, sebab aku tak reti nak call KLC! Erk.

Mai pon cam dah bagi hint nak leaving very soon ja?. It's ok. For your own good.

and to the girls, jum gathering bukak posa sama2! :)

buffet ikea wei nak? murah and leh makan banyakkkkkkk! (dasar rasaksa gorgon!)

and lagi satu,

ermm nanti la bagitau

Bye

7 comments:

alya said...

selamat meyambut ramadhan juga!!
hrmmm ramai nyer xd kt cyberjaya nnt huhu..
kita plak bila nk blah rara? haha!!
harap anda sehat2 aja!!
sila peg x-ray nnt ya!

cik ienn said...

jgn lopa makan obat n igt pesan doktot... slmat posa utk hg. lega aih hg dah ganti posa.

rara said...

alya : baik! bila nak blah ya? thn dpn kot? opsieeeee

cik ienn : lega no. hahaha

jumpa raya ni la gamaknya

cahaya petunjuk said...

and lagi 1.. kirah nak kawin lagi 3 taun.. itu kah beritanya? serious shit kir.. aku sedih sbb kena tinggalkan cyber.. its like my hometown kot? i grew up in cyberjaya kot! hurm.. bercampur baur hati aku ni kir.. definitely i hv to cut cost kat menda2 lain.. sabar ja la.. nak pulak jadi di bulan Ramadhan.. mmg btul2 dugaan kir.. harap Allah sayang aku :(

MarlissaMusa said...

hi rara,
selamat menyambut ramadhan..

eiz said...

dayah kena tukaq tros to KLC ka?
dpt jumpa farah tiap hari..huhu
eh tiba2 rindu hampa..hm jom la mmgu ni buka posa ramai2

abby baby said...

eiz..yes.. hate this part right here.. aku pn rindu hampa.. jomla weh.. mana location?