Wednesday, August 26, 2009

one love

**updated

morning.

pagi betul hari ni. td antar naji kat putrajaya, dia ada interview. Baru I tau nak jadi doctor kena interview jugak. Ingatkan terus jadi doctor sejurus tamat belajar. hihiks


Working on fasting month is fine. Alhamdullillah everything went well. Setakat ni setiap hari bukak posa dengan Najie without failed. Hehe. 1st day Ramadhan dah berjaya pi buffet Ramadhan ikea yeayyyyyy I angkut skali najie and Reen. So good to see each other after quite a long time. Photos are still with Reen, will be uploaded real soon! Note to Reen yang bertanggung jawab ke atas ikan talapia, cepat-cepat cari signal internet tu weiii! haha

Tak sempat lagi nak bukak posa with the ladies. Weekend ni tak boleh kot wei. Weekend lagi satu ye! Weekend ni dgn Azrul. Opsie.

Peace out.
:P


p/s : buffet Ikea only rm15.90 per head (exclusive 5% Gov tax), menu berubah setiap hari! macam last time I pegi ada ikan talapia asam pedas, rendang tok , kerutuk ayam, kerabu kerang, kuih muih, ice creams, buah-buahan and etc. It's really worth your money!

JOM?

4 comments:

forheavencake said...

boleh tak anda terangkan dgn lebih lanjut ttg berbuka di Ikea?saya agak berminat.TQ.

rara said...

mai. aku dah add entry skit, is that helping? hihi

alya said...

hrmmm bila lh aku nk p buffet ikea pula ntah..nm ja dkt dg umh haha!!

Anonymous said...

Quite good topic