Thursday, July 9, 2009

tahukah anda?

*updated*

tahu tak banyak sangat dalam kepala hotak I benda yang nak kena pikir?
tapi malas lah nak fikir, atau fikir esok je atau lusa atau bila-bila nanti bila ada masa.
there's nothing else more to be thinking of; even though there is, I wouldn't care.

I think I desperately need a vacation, pulau lagi perhaps? NICEEE kan?! tak kisah la sunburn Redang hari tu tak hilang lagi pon kan?
prrrbbbb!

naji dah nak balik, yeay!

I makan banyak hari ni.

and I gila main Farmville kat fb. Tapi I tak suke tanam strawberry! cepat mati, pastu dah ade 3 ekor lembu new zealand yg sihat and sekoq sheep. Abdullah, my farmville neighbor cakap kalau nak ape gifts request kat die je, AWESOME kan? I nak ayam! and babi sekoq hahaha and more trees! avocado tree 1 please!

okey, japgi nak lepak dengan geng Sri Hartamas Kembangan kat Station One! teh ais dia World!

Align Centermy favorite 3 layer tea, only at Station 1, sedap nak mampos! MUST TRY.

**photo taken from here, thanks!

5 comments:

cik ienn said...

tak penah try pun game kat farmville tu? appy suh aku jadi pengembala babi. kojaq betui.

jeles dowh, hg nak p vacation dgn najie. ;(

rara said...

cik ienn : best tau. try la and be my neighbor!

vacation not yet confirm la hehe

nea mora said...

ada tempat lepak baru?wow! bwk la aku yg down ni

rara said...

nea : jgn down beb! chilllllllll :)

eiz said...

knpa nea down?..chill la..today its ur birthday ok!..enjoy!

jom tioman?..or pulau kt sabah?