Saturday, July 11, 2009

Love life and life will love you back.

Penat.

I baru balik dari tolong Ati pindah rumah tadi, Alhamdulillah, semua dah settle tinggal barang-barang yang besar nak kena angkut dgn lori malam ni. Sib baik tak banyak barang, kalau tak mak semput nok! Rumah baru dia kat area ss3, double storey jugak. Nak tau sewa berapa? RM500 per month! Kau tekejut takk? murah nak mampos! jom ramai2 kita memeriahkan Sri Kembangan neighbourhood. Pasaipa aku ni nak jadi duta SK? Cukup2lah jadi duta Cyberjaya dulu! Prbbbbbbb :P

pastu Ati, Niza and I (Magdalene hanyut dibawa arus) gi makan kat the hottest restaurant in Sri Kembangan, apa lagi kalau bukan Kembangan Paradise kannnn. Kau setuju tak?? Lauk tengahari dia sangat world! kalau tak caya anda leh tanya Aliya or Ienn or Didie or Wanie or my kakaks or sesiapa saja yang penah I bawak makan kat sana. TAPI, hidangan ala carte waktu malam tak beSt sangat kot. Apepon,yang paling penting skali ialah MURAH nak mampos! (dah berapa kali nak mampos ni)


Nea sms tadi masa I tengah lepak makan.

Nea : Aku dah kuarkan rice cooker baru. Pakai ah. Baca manual lu mau x reti.
Rara: Beguna jugak ang main futsal
Nea : Harhar

So, sampai umah tadi tengok atas dining table ada rice cooker baru, I excited dan terus menggelodek lantas membaca user manual dan sangat tak sabar nak masak nasik. Rice cooker tersebut adalah hasil kejayaan beliau bermain futsal.

Rara : Aku suka la rice cooker tu. pasni bg menang dvd player lak
Nea : Hahah. Up kan?aku nak menang fridge
Rara : Yes!!plasma tv ka.
Nea : To!

Hahaks. Ok I better shut up, lantas busy melawat jiran-jiran di Farmville.

Ezza, kan aku dah pesan jgn tanam strawberry! haha.

No comments: