Sunday, July 12, 2009

durian craving!


durian's big fan!

my first durian for 2009

makan durian 2 trip, first ezza dtg melawat kami bawak 4 biji durian, pastu Nea and Naniz balik dengan durian lagi! mapoh dehhh, kena paksa makan jugak laa! tapi takpa, mak tak kesahhhhh.

nak sangat, makan durian sampai nak pitam!


5 comments:

SyaZaNa said...

woiii...aku nk duriannnn gak!!arrgghhhh

eiz said...

*nak pulut durian
*nak buboq durian cicah roti
*nak cendol durian
*keropok durian pun dh lama xmkn
*kek durian kureng sket

rara said...

SyaZana : haha jum buffet durian! memememe tak mo lah, aku makan sikit pon dah nak demam!

eiz : aku pon teringin nak makan kuah durian cicah roti benggali! uwaaaaa, wei ang buat la, aku tak reti

eiz said...

erk..mak aku ada sini..nanti aku suruh mak aku buat..then mkn ramai2..nyumm~

alya said...

i likeeee durian too!!
nsb baik hj jamaluddin jamu mcm nk pitam hrtu haha
hlg mengidam eden :)
jom durian kt ss2 plak pasni