Saturday, June 6, 2009

i love my family


Selamat sampai Penang semalam at 3.30am.

Tido - bangun at 10.45am - terus gi Alor Star, nak visit Cu Tipah kat Hospital Sultanah Bahiyah.

I am now staying in one of the hotels in Alor Star city and I'll be back to my home sweet home tomorrow, after another visit to the hospital.

Doakan Cu Tipah selamat dibedah this coming Wednesday, InsyaAllah semua akan selamat, as planned.

I feel glad today because once in a while bila balik camni and everyone berkumpul kat hospital, I dapat jumpa mak-mak menakan ( note: aunties ) yang dah lama tak jumpa, cousins ( farah dah 3 months pregnant! ) and also my lovely nieces and nephews. Mr Crab dah tinggi and dah baligh hahahaha I miss them a lot, sekarang kan musim cuti sekolah, normally my sisters and I will plan something for them but shit happened in between of the planning, so we finally end up with nothing. Kesian mereka.

I came out with an idea, mungkin esok kalau sempat nak gi tengok movie. Tapi belom janji lagi dengan mereka, sebab kalau dah janji pastu tak jadi, memang nak mati.

Air dicincang tak akan putus kan?

4 comments:

najlaa said...

hey u.

najlaa said...

ais putus.

critical passion said...

i love u 2,wa....

alya said...

aloq staq gempak x?? hehe..
lupa nk suh bw ank menakan hampa p tgk k=jgn tgk blakang congkak!
lawak cm harammm kot hahahaha