Sunday, June 28, 2009

otak otak place


Jalan-jalan lagi?

Let's go to Otak-otak place at the Lower Ground Floor in the New Wing of One Utama just beside Teow Chiew Cuisine and opposite Honeymoon & Little Taiwan.
and you know what, I really like it's concept.




First of all, the menu resembles a student's plastic covered school exercise book. Interesting!

Second, there are also mini board gaes and cards to kill time while waiting to be served.

Dam ulaq

Star Trek not Star Wars! hihi

Abby pon nak buat gak!

Competitive


Chicken wing farah belanja, thanks!

and the best part is, they played all the oldies song yang zaman P Ramlee! So the very the feeling oldies gitu.

Farah makan soto ayam. Tapi mana gambaq?

A crowd favourite, nasi beriani dam.

Abby and bakso.

About the food, I have to say that it isn’t that great, it’s alright and rather reasonably price.

kami tiga


Oh sangat malas nak buat review, to know more, pls go and experience it yourself, Pasti OK :)



13 comments:

nea mora said...

mkn saja.
sampai tak bgn keesokan harinya utk menonton transformers secara free.
aku ada extra 4 tix kot!!! siap dpt popcorn ngan ayaq.
ROGI ROGI!!

alya said...

mak aih kemain mkn hampa nooo
xpa2 pasni aku nk join gk!!
cmbest je tgk aby mkn bakso nyum~nyum!! :)

rara said...

nea mora : oh tidakkkkkkkkkkkkkkk. aku menjerit kot masa baca msg kau!!! F!@#$%^&*&%

alya : ok ok ja food dia

rara said...

nea mora : wei abes tu ada org amik tak tiket tuuuuuu, sapa suruh habaq lambatttt

nea mora said...

tadak org amik, aku ingat nak bagi ja kat sesapa yg aku kenai masa dok tunggu kat gsc tu. tp malangnya tadak sapa.har har har..
ada lagi ni tix, aku simpan. mau nak amik wat kenangan nnt aku bagi. tix ni bkn tix besa. hihihih

eiz said...

rindu hampa!

rara said...

nea mora : FUCK YOU

eiz : mai lepak SK weekend ni! we miss u too

aby jackson said...

macam mana depa nak kebumi michael jackson? ikut cara islam ka gena? dia kan dah masuk islam.. isk..risau pulak aku. x pasai2 terpikiaq.

nea mora said...

takyah la sampai letak nama aby jackson. fucking hell

forheavencake said...

kemain lagi aby.beropol-ropol bagai.waaaauuu...

aby ropol said...

nea mora : wei. ang wajib tahu bahawa nickname aku akan berubah mengikut apa yang aku tulis. dia ikut situasi.

mai : ropol dah x bole tutup smpai atas. dah merekah x ley katup dgn butang dah kat tgh.

forheavencake said...

wah..membesar bagai juara!

far said...

bukan micheal wahab ka???