Saturday, June 13, 2009

mesyuarat tingkap




emma's favourite, chili fish.

my favourite, fried chicken with yummylicious sauce.

our all time favourite.

sup juga sangat sedap!

kalau ada mesyuarat tingkap,mestilah ada makanan! heyy itu pasti. so mesyuarat tingkap kali ni kat ampang yong taufu yang sgt dicintai oleh geng mesyuarat tingkapku, aliya and emma!

sampai sana around 9pm and we were extremely hungy sebab tu order baanyak gila.tapi puas sebab dah lama tak makan.
lepas makan terus ngantuk rasa cam kalau ada bantal memang confirm lena.

oh sekarang pun I sangat mengantoks, mahu tidur.

Nitey nite y'all. muchos besos!



No comments: