Saturday, June 20, 2009

HSBC Badminton tournament 2009


I rasa I sepatutnya letak title entry kali ni as my very first badminton tournament ever kot? Hahahaha. Mesti ramai tertanya-tanya how was the game kannnnnnn? ahaks. Wei walaupun kami amatur but I guess we played it well walaupon cam lawaks gila tak tau nak serve silang bagai even or odd whatever whatnot! Thanks to mr pengadil yang sangat supportive dan baik hati memberikan tunjuk ajar kepada kami ehem ehem EHEMMMMMMM. (ok dah add pengadil kat Facebook!)

Kami berjaya mendapat tempat second last seperti yang dirancang =) wallaawei!

We gonna have another badminton tournament this October, Magdalene siap dah ajak jadi committee tak pasai2 tapi besh jugak kannnn. EHEM lagi skali. Motif?

gambar? selepas Suren upload dulu. Stay tuned.

Tak sangka kami stay sampai habis tadi kul 6.30pm baru balik rumah . Penat kot? Tapi takpa, we had fun. *wink*

and tadi sempat lunch kat Restoran Arab Saba' kat cyberjaya itew, ok, memang layan!

sorry to Wanie and Syaz sebab tak dapat nak lepak malam ni, I penat and sangat malas nak kuar. So duduk rumah je lah malam minggu ni and tengok konsert kat TV3 sambil layan Facebook and blog hopping. (of course)

Suddenly Fiecca call nak datang lepak and bagi souveniours from Vietnam, so to the ladies, please come and see me to collect your goodies!



4 comments:

triple H said...

yes i think we should b proud of ourselves la.. team spirit! ermm.. wish i could join other tournament nx time.. i wanna b the sport gurl ! .. :) MOTIF.

alya said...

stay smpai pkl 6pm ada makna tu hahahaha!!
hrmm bgs2!! sementara semangat badminton msh pns p lh main puas2 k..hayun raket tu smpai bosan :)

aby said...

KIR.AKU NAK NYANYI.
sepi hati...terjadi lagi..
mungkin smpai mati..
aku sepi..
biar senyum hadir di hariku
namun ini hanya di bibir..di bibir saja..
aku ini..yang bisa mengerti..
walaupun yang lain..mahu mengerti..
namun berat beban..di hidupku..
biarkan saja..biar saja..
hanya ku yang tau..........
sejarah cinta dan hidupku..
PENUH DURI DAN BANYAK RANJAU..
butuh kesabaran..yang perlu untuk ttp ku berdiri..


..

rara said...

triple H : Of course I am so proud of ourselves darling!

alya : boleh! tp tadak reket sendiri lagi memememem nak kena beli nih hahahah

aby : jgn sepi2 lagi dong! aku kan ada!!! haha