Tuesday, June 9, 2009

fainted


Tadi ada orang pengsan kat opis, department seblah. Tapi sangat sunyi sepi, PELIK kot?

I sedar masa I was on the way to the washroom (I pi washroom at least 4 kali sehari) nampak ada orang dok tolak stretcher masuk floor .I was talking to Celeste dok cerita pasai corset masa tu, Celeste suruh I ikot orang yang tolak stretcher utk siasat sapa yang sakit. Bole? Kepochi btoi amoi sorg ni, so I said to Celeste, jangan risau. Ati ada. She's the QUEEN ok. harharhar.

Budak tu pengsan and budak2 department dia sangat senyap sampai ambulans pon senyap2. Kalau department I,mau semua orang tak buat keja dok buat2 sibuk ataupon buat terok. KONSEP.

So, the boys, Aliya and Ati started to create stories, "kalau la ada orang pengsan kat Singapore PLOC PIL. "

Aliya dengan surat wasiat kat tangan dia " Jangan angkat aku" tulis dalam kertas and genggam dalam tangan.

Fikri lak nak suruh si jongang department seblah angkat Aliya guna gigi.
Dingkle lak dok pesan kat Ratha, kalau dia pengsan jangan buat CPR kat dia tau,WTF.
Ati dengan drama Sri Lanka dia hahahhahaha
and Am si tukang gelak at their stupid jokes.

Patutla lately I rasa kadar tumbesaran otak I makin menurun,cos I talk CRAP almost everyday. CRAZEYYYY.

p/s : esok cu tipah operate. Jum sama-sama doa.


2 comments:

alya said...

aku rs aku kna wt tattoo kt lengan warning boys at PLOC x dibenarkn angkat aku sm skali haha!!
bdw si jongang nk angkat aku guna apa?? gigi kh hahahaha!
ptt lh aku mkin lama mkin lampi ckp bnda merepek juga dgn bdk2 office :)
p/s:semoga cu tipah anda selamat! insya allah

rara said...

alya : jum kita borak benda yang berilmiah skit nak?

apaaaaaaa!!??!