Friday, May 22, 2009

singing with braces


Masa tengah drive lepas pasang braces aritu, I terus test vocal kot2 tak leh nyanyi hahaha kau ado??

Memang agak susah skit, sebab nak sebut S tak berapa betul and pergerakan mulut jadi lambat but it's ok, practice makes perfect!

So - ada 2 lagu yang I slalu practise, recently lah kan.

Dan sebenarnya - Yuna

Oh bulan
jangan layan diriku lagi
pabila,
air mata membasahi pipi
dan lagu2 di radio seolah2 memerli aku
pabila,
kau bersama yg lain

adakah perasaaan benci ini sebenarnya cinta
yang masih bersemadi untukmu
dan sebenarya ku mengharapkan
di sebalik senyuman mu itu
kau juga merindui aku

ku enggan
berpura pura ku bahagia
ku enggan
melihat kau bersama si dia
oh ku akui cemburu
mula menular dalam diri
pabila
kau bersama yang lain

adakah perasaaan benci ini sebenarnya cinta
yang masih bersemadi untukmu
dan sebenarya ku mengharapkan
di sebalik senyuman mu itu
kau juga merindui aku

pabila kau merenung matanya
ku rebah,
jatuh ke bumi
di saat kau benar-benar mahu pergi
seperti ku bernafas dalam air
adakah perasaaan benci ini sebenarnya cinta
yang masih bersemadi untukmu
dan sebenarya ku mengharapkan
di sebalik senyuman mu itu kau juga merindui aku
oh

and bercinta - Faizal Tahir.

Najie cakap dia nak berlari-lari lepas dengar lagu ni. Energetic. VERY taw.

Benarkanku tuk berbicara
bicara terus ke hatimu?..hatimu..
hati yang penuh rasa ragu
jangan terus pergi tanpa mendengar ku
begitu mudah untuk kau terus berlalu nanti dulu
berikanlah waktu untuk aku untuk kamu

ingatkah lagi waktu kau bersamaku
kaku aku melihat mu
lidah kelu sedangkan aku mahu kau tahu
aku cinta padamu, benci padamu, cinta padamu

ke tepi lihat ku berlalu
pasti itu yang terbaik untuk ku
tiada lagi mahu ku tahu
tentang hidup kamu tentang mati kamu
aku tahu engkau tahu apa yang mataku tahu
apa yang kau tunggu mahu aku buka pintu

ingatkah lagi waktu kau bersama ku
kaku aku melihat mu sedangkan aku mahu kau tahu
dengar kata ku aku cinta padamu
benci padamu cinta padamu

sakitnya aku membenci kamu
sakit lagi mencintaimu
dan aku pergi tapi kembali
benci aku mencintai dirimu
ku benci?. kamu?
aku cinta?.kamu?

ingatkah lagi waktu kau bersama ku
kaku aku melihat mu
sedangkan aku mahu kau tahu
dengar kata ku
aku cinta padamu
benci padamu
padamu?..

ingatkah lagi waktu kau bersamaku
kaku aku melihat mu
lidah kelu sedangkan aku mahu kau tahu
aku cinta padamu
aku benci padamu
aku cinta aku benci
padamu


I pernah suruh colleague carikan CD Faizal Tahir lantas diketawakan, I memang tak kisah sebab I rasa dia sgt best and very talented. Suara sedap and lagu best, beli CD memang tak rugi.Serius ni. But, have to minus the attitude lah kot?

I tak kisah.
Ape yang pentinggg?

I love Faizal Tahir.
Period.

5 comments:

cik ienn said...

apa yang penting??

kerjasama.
wonderpets, wonderpets kami datang.
kami tak besar dan kami tak kuat. bekerjasama semua kerja jadi muuuuudah...

more details, sila contact tina.

hiks.

alya said...

haha!!
bdw yuna song i likeee too!! :)
faizal tahir ermmm nope haha
tp he is talented n attitude pn mcm ada bgs sket skrang..

eiz said...

sy suka rambut faizal tahir skrg..smart sket than before.

rara said...

to all : papepon, Faizal Tahir tetap terrrbaik hokayy

abby af8 said...

terbaek wook! erk