Wednesday, May 6, 2009

seiring dan sejalan


I called Ienn right after work to tell her that I miss nasik lemak antarabangsa at Kampung Baru.
KAU ADO? hahahha

pastu cakap-cakap phone terus cam..

Ienn,apa kata aku amik ang kita lepak kat murni since aku nak posa esok? (ada kena mengena kah)

So, to the Ienn's new apartment I went.
Tak dak la jauh and tak jem sangat masa tu around 7.30pm , I arrived at her place 20 mins later.
Lagipon memang dah tau jalan since Ienn cakap umah dia dekat-dekat dengan umah Diyana kawan Cik Wan, thanks sebab ajak I pegi masa raya open house. tetiba? hihiks

Texted Aliya, Ezza, Uder and Wani to join us, but only Wani can make it.

Terus amik Wani and shoooooooot to Murni for dinner.

Baru tadi terperasan yang most of my friends including myself stay kat satu jalan je,kebanyakan sepanjang Lebuhraya Damansara-Puchong(LDP) laa, senang cerita.

Start from
Uder - putrajaya
Rara - SK
Maisarah - puchong
Ienn - Sunway
Ezza - Sg Way / Kota Damansara
Wani - Kelana Putera
Emma - Kelana Puteri
Aliya - Kota Damansara

Niceeeeeee kan? Kalau nak ajak lepak memang senang. I like!

So tadi I sempat visit Wani's place, and Ienn's place. Siap pi tengok office Ienn kat Menara sunway, tengok kat mana dia parking keta masa keja, terasa seperti ibu melawat anak-anak plak tadi.

Tapi best la.

Rasa gembira kalau ramai teman disisi.

Sayang kamu semua.



7 comments:

wawan said...

xaci!!!!!!tgl wawan sOrg2 kat penang ni!!!!!!

rara said...

wawan : silalah ke KL! ahaks

cik ienn said...

memang seiring dan sejalan.

wawan, mai la melawat kami kalo mai kolompo. ahaks.

alya said...

haha i likeee!!
senang kn lalu sehala ibu kutip ank2 semua haha :)
xdpt join semlm sbb sbk nonton betty haha

MarlissaMusa said...

uikss...syoknye dengar hampa dok makan2..tang part makan yang aku jeles skit tu..

rara said...

cik ienn : ahaaaaaa. silalah.

alya : saya dah agak dah! mmg dok cerita pasai nak tgk betty dr kat opis lagi.besaaa nih!

marlissa : nak wat gena cik mar,dah jumpa rakan sepermakanan! lagi sakanla kihkihkih semangat badannnnn

eiz said...

best kan suma satu jalan..sehati sejiwa lah!..suma meet up kt murni sbb tgh2..ahaha