Sunday, May 3, 2009

Kuala Lumpur, aku datang!

Over kan title entry kali nih? HEHE

Esok balik KL dengan Abah and the gang. So, memang confirm lah I yang kena drive. Tapi takpa, kesian gak kat Abah, umur dah masuk 64 tahun tapi masih bertenaga nak drive here and there. I tahu Abah pon bukannya larat sangat, sebab tu dia suka kalau dia boleh ikot I balik KL , at least dia kena drive waktu balik saja. Well, anything for you my one and only Abah.

and esok jugak Cik Ienn and the other Syakirah a.k.a YB Midah akan gerak ke KL secara berasingan. Harap2 terjumpa kat highway la nanti ye hihiks. Ezza drive balik KL the day after tomorrow dengan mereka dan keluarga mereka.

Tadi tengok AF sampai terlupa nak tengok AIM. Bole? I memang kurang berperasaan sikit kalau nak tengok awards ni. Banyak jugak awards yang I miss tapi mak ok je. (senseless)

Btw, I suke theme AF minggu ni, it reminds me of PGL the musical theatre! tapi yang impak maksima tu cam tak suka sangat, mungkin kena tanya Abby and Maisarah hahaha sebab mereka gi tengok! (sorry kantoikan :P)

Ehhhhh I gi tempah baju kawen tu bukan I yang kawen hokayyyyy cuma baju tu over cam orang kawen. Knowing Rara, kalau takdak beads tak seronok, get it? Tapi takleh lawan baju Datin Rafiecca lah.(like yeaaa hihihi). Abah and makcik yang beli kain tersebut during their trip to Bandung last month. Mekasih kerana memahami anakandamu (yang over) ini.

Semua orang dah sibuk tanya bila I cakap I tempah baju kawen hahhahahaahhaha soka! ada jugak yang berkecil hati sebab tak bagitau. :P jangan risau kalau I ada bf lagi akan ku warwar kan kepada rakan-rakan semua! ni kan plak kawennn? what were you thinking? hihiks

Chuppppp!

Cuba hampa bayangkan aku kawen betoi2 ?

Ehhhhhhhh magic lahhhhh.

but miracles do happen.

kalau dah jumpa yang sesuai, WHY NOTTTTT? abah pon dah tanya nih! (lantas masuk bilik and kunci and update blog)


OK OK OK. Carrot cut. I knew it since I was born.



4 comments:

cik ienn said...

drive safe esok...

forheavencake said...

pembetulan.saya tgk impak maksima hanya utk menonton zulhuzaimy.tak kesah sgt sebenaqnya ceta tu camana.(cheh..back up diri sendiri x pasai2):P

eh..title n3 ang patutnya,"Kuala Lumpur aku cabar kau!".barula KL Menjerit.hehe

alya said...

alalala cute je cik rara dgn tudung..anggun gtu!!
bila nk blk kerja??
sy kesunyian....

rara said...

cik ienn : dah selamat sampai. Alhamdulillah

forheavencake : ahaa. so the minah rempit :P

alya : will be back on tuesday. stay tune!