Wednesday, May 20, 2009

Gaya hidup GEMbira


Hari malasku, oh! Bukankah selalu?
Keja start kul 9pagi - double malas. I suka shift 11pagi!
So, I pakai tshirt HSBC dan jeans.
Eii, kenapa I makin comot niiiii. Biaq! lalalalala~

Kat opis tadi malassssssssssss giler nak wat keje.
Sib baik ada geng ahli parlimen leh ajak borak.

Topics of the day:
karaoke
kawen
thai food
johnny's steamboat
pornstars
lyrics
camping
pagawam
TRIBE's activities
PD
A Famosa
Freedom
Coco crunch
lelaki jahat VS lelaki nakal
kenape Dingkle makan babi walaupun tau babi tu kotor

and many more!

nampak sangat lagi banyak borak dari kerja.

in the middle of the conversation, I pi toilet untuk recharge and sms-ed ienn, and najie jugak.

"wei aku teringat thai food yang kita makan dgn aki n kaled."
Ok now only I remember, it's Just Thai at One utama.

Ienn replied saying that her sister cook ikan belah belakang today. Teliuq katanya. Kesian.

So, kami jumpa untuk melepaskan nafsu makan kami kat Mutiara because it's keowteow kungfu is the best in town!

CHUP. sapa kata pakai braces tak leh makan?? I dah telan semua kot. kecuali benda keras,tu pon kalau potong kecik2 leh makan lagi. Gena nak kuruih ni? Sila jawab.

dan kami beli pisang berharga RM5 selepas ditimbang, share dua orang, I dapat 8 bijik dan Ienn dpt 7.

dan pi pasar malam lagi lepas tu, YEAY, first time pi pasar malam kat Equine setelah setahun menetap di sini.

Nampak sangat I tak sosial. Malam-malam duduk umah tengok tv and surfing. Oh baiknya.

and I miss thissssssss

green curry at Just Thai
photo taken from here



dan I rindu lelaki ini jugak.

See, I still got your photo with braces, lil bro!


7 comments:

cik ienn said...

pisang sangat sedap...

pagawam la kan *saja eja camni ka

cik ienn said...

owh..rindu juga kat green curry. sedap!

again GHG.

rara said...

cik ienn : mmg saja eja,ada sorang indian boy kat opis aku dia sebut pawagam as pagawam. sangat fani!

critical passion said...

seigt aki,tmpt mkn 2 xdakla mhai sgt kn..?ok la harga dy..nant jom k.wa n frens!! miss u all damn much..! huhu
=(

alya said...

abg prasad sorg ja sebut pagawam hahahaha!
bm mamat tu mmg kena hntr tadika blk ah..
hrmm semlm mmg hr sembang ja kn?
gila xdak mood ah wt keja..

rara said...

critical passion : yes u are absolutely right. jum!! bukak posa sana nanti ok?

alya : hari ni pon rasa cam nak sembang ja lagi lalalala

cik ienn said...

terliuq tiba2...