Friday, May 1, 2009

curiosity killed the cat


What a cliche. But so very true.

Due to my high level of curiosity, I had accidentally put my phone memory card inside the lappy memory card reader (with the different size, of course) and it stucked, till now.

hmmm kayyyyyy. Biarlah. (sambil ketok2 laptop)

Arrived home around 3 in the morning yesterday after few stops.

Sg Way - to pick up some things from Ezza's shop (Shine Shoppe) :P

Jalan Duta - Supposed to be at Jalan Duta but we got lost. Haha. Tapi berjaya jumpa Baizura kat kuarters kerajaan mana hala tah and ambil hadiah for their friend's wedding.

and kami sambung sesat, tah camana leh ter ikot jalan lama and finally masuk highway PLUS kot Rawang. KAU ADO? Sesat secara besar-besaran kot? (Jangan gelak.)

Ipoh - Jumpa Fiecca and husband at their place and catch up things. Sempat main make up2 and makan dessert yang di buat oleh Fiecca. Letak dalam oven saja pon dikira buat ok? and makan nasik skali. (opssss)

Sabtu sepatutnya nak gi Simah punya tunang tp kena cancel last minute sebab Abah nak anak-anak beliau berkumpol dirumah untuk sessi mengundi .Sorry Simah, kawen nanti aku pi, InsyaAllah.

Petang gi Jusco Bandar Perda for the first time (kesian) and bought some shirts.

Malam gi makan sate kat area rumah, best tau area umah I banyak kedai makan sepanjang jalan. Tak percaya? tanya Cik Ienn.

Hari ni makan sangat banyak ok, nasik and laksa and nasik and pulut kuning and nasik. That's the main reason why I like to be at home.

andddd.

Congratulations (and celebrations) to Tomok for the winning of One In a Million season 3, the hottest season. Haish tetiba rasa cam pengacara lak.

YOU DESERVE IT TOMOK!

OMG.

Did I just say that words? (in my heart)

and tomorrow,

the sisters and I will be going to Aloq staq (ang mai aloq staq, kepala hang aku putaq) nak tempah baju kawen I (wops) kat tailor famili I dari zaman tok nadoq tapi tak penah dapat diskaun.

ok. Jum tidur.


p/s : Slamat hari buruh!

5 comments:

cik ienn said...

boleh bw kuar tak lagi mmc tu?? aku penah jadi..hg guna twizzer wei..

pepun, enjoy sangat our sesat journey. hiks.

wawan said...

ya..lg sOrg bt statement mcemar duli pasai tomOk..hehe!

forheavencake said...

kawen tak ajak aku nah.huhuhuh...btw kami sambut hari buruh hari isnin.lmbt sket.:P

rara said...

cik ienn : ya sudah boleh! dgn twizzer jugak!

wawan : ahaks. but tomok ok whatttttttt

forheavencake : nnt mak ajak lah ;). btw babe, isnin ni aku cuti gak. saja kiasu berebut cuti dgn org!

alya said...

aaaa byk nyer sesi mkn2
i luf mknan utara :)
hrmmm bz snggh dia ek kali ni blk
edisi sesat x leh blah haha
tp as usual lh cik rara sesat pn never give up what..i likeee!!