Sunday, May 24, 2009

the 3 stooges


Hujung minggu yang padat.

Friday night - lepak dengan Ienn and her housemate, Kak Sya. Rasa cam tak mau balik jeeeeee lepas makan so I suggest pi Uptown Danau Kota, ajak Wani - dia nak angkut skali her Viatnamese and Iranian hommies. Haha. 6 orang dalam myVi dan yang penting I dok belakang! Sangat magic! Jalan2 tak beli apa pon sebab ekonomi poket I tak memberasangkan but will definitely come back nak beli tudung Syria!

We then headed to Taman Bunga Raya for late supper and we had Char Keow Teow and Nasik Lemak ayam yang lazat. Arrived SK around 3.30am, mandi sebab panas sangat plus esok nak teman Ezza hantar Abby baby kat Jalan Duta, bus dia ke Perlis kul 9am. So kiranya mandi siap2 pagi2 buta tu, esok takyah mandi dah. KONSEP?

Ezza sms-ed as early as 7.12 in the morning saying that she was already on her way to pick me. I get up from my bed at 7.30am and get myself ready - gosok gigi saja dan NO contact lense. I didnt know it's gonna be a full specky day for me as I requested Ezza to drop me at Ienn's place in Sunway after that since Ezza needs to go back to Sg Way. SEHELAI SEPINGGANG pi lepak umah orang. KAU ADO?

Borak-borak dengan Ienn and Kak Sya - out for lunch at nearby restaurant - exercise kat playground (baaaajet) - and finally dinner at burger King ss15 Subang.

stillll xmau balik umah,sah penyakit suka berjalan so I called Wani, Wani suh pi rumah sebab dia tengah main monopoly dengan housemate dia so tak leh nak tinggai. BOLE?

To the Wani's place we went. Borak2 till almost 1.30am, feeling sleepy but really need to go back, so I angkut skali Ienn and Wani balik umah. Hihiks. Sampai SK, download lagu kat iMesh, pasang scented candle - tidoq (ienn in the middle!)

Bangun, tengok Melodi, mandi and gi makan kat Kembangan Paradise yang lauk sangat best - Alamanda for some groceries shopping at Carrefour and back home after that. Ops, lupa lak, kitorang sempat singgah pi makan laksa and nasik lemak daun pisang kat area Bibi Maju and balik umah transfer lagu and mereka pon balik rumah masing2 after Maghrib.

ADAKAH ESOK KERJA?

oh
sangat
malas

uder, WE ALL MISS YOU TOOOOOOOOO!

4 comments:

cik ienn said...

aku sangat tak larat...tp gila fun.

alya said...

wah sgt bz n full with aktiviti :)

rara said...

cik ienn : aku pon penat tp seronok kot?

alya : tu la pasal. tired but fun!

missdidie said...

Hmm..nice weekend!