Wednesday, April 29, 2009

pls dont leave me behind


nak tak nak tak nak tak nak nak tak nak tak nak tak nak nak tak nak tak nak tak nak nak tak nak tak nak tak nak nak tak nak tak nak tak nak nak tak nak tak nak tak nak nak tak nak tak nak tak nak nak tak nak tak nak tak nak nak tak nak tak nak tak nak nak tak nak tak nak tak nak nak tak nak tak nak tak nak nak tak nak tak nak tak nak nak tak nak tak nak tak nak nak tak nak tak nak tak nak nak tak nak tak nak tak nak nak tak nak tak nak tak nak nak tak nak tak nak tak nak tak nak tak nak tak nak tak nak tak nak tak nak tak nak tak nak nak tak nak tak nak tak nak tak nak

NAK OR TAK NAK keluar malam ni????? PLS help me to answer this question wahai cik ienn yg sedang khusyuk layan house of wax kat channel8.

yeay esok cuti tapi esok malam baru balik penang with cik ienn n ezza. YB Midah terpaksa balik penang dulu ada hal kecemasan katanya. dah tak cukup korum, but its ok,life goes on. (buat terok)

my to-do-list for tomorrow.

-bank
-clinic
-cuci Mr K
-beli syampoo and vitamin (perlukah dinyatakan di sini?)

and to cik Ienn, Welcomeeeeeeeeeee! I'm soo happy to have u around.

pasni senang la nak layan nasik goreng meletop pom pom pom! peeeeeeewittt!

and one more thing,

I
just
can't
wait
for
the
day


hmmmph .

2 comments:

alya said...

ienn jd kerja kt maxis kh??
hrmmmm best nya org tu cuti..
drive safely oke!!!!

cik ienn said...

jadi..jadi..hsbc tak dapat =(