Saturday, April 4, 2009

short updates


Monday

10 am - 7 pm - Work
8pm - 12am - Kat umah tgk tv and networking.(yeah right)

Tuesday
9 am - Went to Maybank to deposit money for the parking fee
10 am - 7pm - Work. Stressssss gila hari ni. Banyak keja and banyak masalah yang kena fikir.
7 pm - 9 pm - Melepak kat opis, surfing the net. Saja tak mau balik sebab nanti balik umah tensen dok teringat masalah je. So, call Didie, dia cakap aerobik habis kul 9 , so I said, ok, I'll see u soon!
9pm - 12pm - Jumpa Didie and dinner, makan steak. Didie blanja, tq didi! Best gila makan! (lebih2 lg kalau org blanja hihi)
1.30 am - Sampai umah (angkut Didie skali tidoq umah =P) borak2 and tidoq!

Wednesday
1o am - 7pm - Work
8.30 pm - 11.30 pm - Alamanda with Akmal,Emma and Rina. Tengok Race to Witch Mountain (lagi skali!) Geram betoi. Bukannya best mana pon tp kena paksa tgk lg. Layan je lah ikut majority. Padahal I'm sooo wanna watch
Knowing, tp takpa. Next time k)
11.30 pm - 1.30 am - Makan at Santai Equine dgn Kemal, Emma and Rina balik sebab ngantoks, 20mins later Didie sampai dgn kwn dia,Hassan. (Betoi ka nama dia Hassan? aku reka ja ni, rasa cam sesuai ja). Borak2, Didie ckp dia kenal kawan Kemal, Shah. And crita pasai jodoh and perkahwinan. Haish,tak abis2! Pastu balik, janji esok nak jumpa lagi =) and Didie tidoq umah lagi. Best ada teman.

Thursday
10 am - 7 pm - Work. Yeay. Hari ni happy skit. Reach target by 6pm. We did it!
8.15 pm - Kemal sampai dpn umah, Emma cannot make it, so both of us went to Sunway Pyramid.
9.00pm - 9.20pm - In the que, sib baik sempat beli tiket Confessions of Shopaholic. Kemal sepak kaki aku sebab aku gelak orang depan pakai baju kemeja batik (gomen kan pakai baju batik hari khamis) pi Sunway Pyramid. Padahal dia pon gelak gak, tapi gelak tahan yang bergetaq2 badan tu. Siot! Pi la balik rumah tukaq dulu lain kali ye cik abangs.
11.20 pm - 1.30pm - Balik SK pi cari makan, tetiba terserempak dgn Emma and her 2 frens yang baru balik dari berjuang di JCard Members' Day kat Jusco Equine. So, makan sama2, kedai tu buruk, masa sampai aku bebai kat Kemal sebab bawak pi kedai buruk tapi bila makan OK. Sedap weiiii keow teow kungfu dia!!! Main teka teki(sib baik aku igt jwpn so aku bukan loser mlm tersebut haha!), and then balik tidoq.

Friday
10am - 7pm -Work! Counting time every one hour to go back. Cant wait for the weekend.
12pm - 1.30pm - Yeay hari ni dapat lunch lama skit, pi makan McD kat Equine with Aliya and Rosey, dpt mkn Mcvalue Lunch yg murah tu! First time kot, rasa excited sangat sebab murah, sampai rasa nak beli dua! (dia buat dah) tp beli satu ja la. Ada kisah sedih terjadi kat McD tapi tak mau share kat sini, TAK BAIK TAUUUUU!
8pm - 10.30pm - Mesyuarat tingkap kat Chop and Steak dgn Ezza, Aliya and Emma Zura. Emma Zura is back in Cyberjaya taw, don't play2! Welcome backkkkk! Pas ni lunch sesama k? Tapi lamb chop tadi liat laaaa.
10.30pm - 1.30pm - Borak2 dgn Aliya and Ezza kat umah. update blog and tidoq! Esok ada misi menarikk! Stay tune!


Nitey nite! Muahs:-*



2 comments:

cik ienn said...

best entry nih. sekali harung. senang.

wawan said...

wey..knOwing 2 mcm xyah tgk kOt..hehe!pape pun shOpaholic the paling best la =P