Saturday, April 11, 2009

merepek macam kerepek



Semalam tak pasal-pasal gi karaoke. Haihh .

But it was fun.

Kemain over lagi YB Midah. Ka mmg dia over? Haha

Jim Carey and Mali tu cam ok je, buat I rasa comfortable and tak malu-malu untuk bagi persembahan yg terrrbaik. (buat terok!)

Dah la muka Jim Carey tu macam Mat aki.

I tak habis cakap "ehh muka u sebijik cam adik I, tapi u ni version kurus"

HAHAHA.

Satgi ingat nak gi KL lepas fetch Didie kat Ara Damansara.

Si YB Midah ni lak dok ajak pi PC Fair kat KLCC hari ni, mau muntah aku kat sana sebab ramai orang.

Eeeeee. Cerita pasal muntah teringat semalam ada sorang cina mabuk muntah kat tepi lift. Brangset!

Cendawan goreng yang jual kat area umah I ni tak sedap langsung. Menyesal beli 2 hengget! Teringat la cendawan goreng kat Pasar Tani shah alam hari ahad pagi. Sedappppppp! Eh jummm? Tapi malas la nak bangun pagi.

Nea is off to PD with Nanis manis.


Eh lapar la.

Jum beli nasik lauk kat Kembangan Paradise! Ezzaaa bangun laaaaa.

OR nak makan roti Gardenier Chocs Raisins yg sedap tu dulu?

tak kenyang kot. Mau sebungkus I makan nanti.

Haihhh dasar raksasa


2 comments:

mat aki said...

adoih muka mat aki cam jim carey ka..?ngeeeeEeeeEeee....~

rara said...

mat aki : bukan jim carey yg berlakon tu, nama dia jim, so wa panggil la jim carey hihi