Sunday, April 26, 2009

kejutan buat Apeh

Genting Highlands 2009.

Arrived Genting around 10pm and lepak kat atas sampai Apeh and the gang sampai dalam kul 12. It was actually a surprise for Apeh and we did it pretty well hehe! Ezza cakap kat Apeh nak gi karaoke with the ladies and Apeh dok msg2 Ezza tanya lepas karaoke nak pi mana. :P

Ezza plan dgn kawan Apeh suruh angkut Apeh naik Genting and surpriseeeeeee! hehe.Kami nyanyi lagu besday dalam keadaan terketar2 kesejukan.

Just arrived. Seronok sangat layan sejuk after a long time tak pi Genting!

Belon terbang!

Tina yang comel.

Ni anak cu not ke anak mama? Tina jawab anak cu not!

Menuju puncak genting highlands.

Mossy, Mai, Nana, Ezza and Tina, Abby and Ienn.

Abby baby yang selsema and Ienn,si gadis belon

Sempat jumpa mr James kat Genting yang sedang bertugas, he's now a manager!

Ezza and tshirt beliau yg design nya di vote at my previous entry.

Tina kena bungkus dgn auntie Ienn

Tina and auntie Rara

Ienn kena bungkus

Gambar tampal

YB midah dah start dapat selendang.

Ienn, Rara and Nana yang muka macam dok oversea. (tak tahan)

Aliya, Rara and Nana.

Apeh yang terkejut dan terharu menerima kejutan dari kami!

Wei ampa tak payah susah2 pikiaq muka anak ampa camna.

The reddish ladies.

Tiara Jacqueline and Ienn.

Lovely cuppies made by the lovely Maisarah

Happy 25th Birthday to Apeh

After.

terimalah kasih sayang(LOVE) dr kami. hehe

dapahal?

Sedapp taww.

Rara, Aliya and Syakirah yang kesejukan.

Jadi hyperactive sebab nak melwn kesejukan.

and the girlfriends reunite.

love u ladies

All the ladies. ahaaaaaa.

All of us!

and Sate kajang (yang sejuk kena angin genting) sponsored by Ezza. thanksssssss.

Peace guys!

Tina yang mula mengantok.

Sebelom balik,sempat lagi tu. Hehe.

It was reallyyyy fun to have these people around.

and to Apeh, Happy birthday, wishing you another wonderful year of happiness and joy!


6 comments:

cintApeh..ahaks said...

terima kasih kpd suma yg sudi memeriahkan surprise utk apeh..walaupun sejuk sampai ke tulang tp tetap best!

alya said...

sy suka genting!!!
jom p lg :)

critical passion said...

^_^

rara said...

cintApeh : sama2!

alya : jummmmmmmmmm! kita redah haunted house!

critical passion : awat?jeles? hahahaha

cik ienn said...

semua, kalau nak p, jangan lupa daku. mau jugak join!!!

rara said...

cik ienn : lepas ni memang boleh la.. kan dah dekat. ahaaa!