Sunday, March 22, 2009

apa yg pentinggggg...


Yesterday was a great day than I thought it would be.

Balik rumah at 12 pm lepas selepaikan some of my weekend to-do-list. Catch Ezza who is ready to go out for lunch and sempat tell her one HOT gossip , and last2 Ezza belikan lunch for me and mkn lunch kat umah sambil layan2 youtube, and we watched wonderpets on tv then.

Apaaaa yg penting?? kerjasamaaaaa.

itu TRIBE punya tagline. hahaha.
(I formed a new group kat opis. BOLE?)

Semalam Ezza ajak Abby n me teman dia lepak with her HSBC ex-colleagues since Apeh can't make it, and Abby dah beli tiket wyg takkan aku sorg ja outsider, so I called Aliya to accompany me. And as usual Aliya said OKEY.

So to the Hartamas Square we went dan bermulalah sessi pencarian makanan olehku and Aliya.

Kami makan keowteow goreng yg yummy + telur mata and chicken kebab yg diorder di kedai Arab, ok la rasa dia. Satu Iced Lychee gelas biasa and satu Fresh Orange gelas biasa and satu Iced Lychee JUMBO size and yang paling penting habis.(pernah ka tak habis?)

Abby called afer the movie finished and said that she wanted to come and join us, so OK la and Abby datang dgn Mai.

Lepas hartamas sambung lepak kat Surian Damansara with the ladies only ,the others went back already and then, the catch up gossip sessions for the 4th time.Penatnya nak cerita, lepas ni nak record ja lah lepas tu Play. Tak larat aku.

Dan one of my ladies cerita yg ada orang dok stalk dia, mmg tak leh wat papa wei di zaman skrg yg serba canggih. The best I can say is, let it be. Bukan leh stop derang pon. People won't stop talking dan yang penting, we just do whatever we think right and good for ourselves. Don't care about others.

and we also formed another group last night called CSI with Abby as the Inspector Aliza. (tiba2) HAHAHA

Seronokkk sebab weekend ni dapat jumpa semuaaaaa the ladies (kecuali Farah) walaupon bukan pada hari yg sama.


4 comments:

najie said...

wei bukan tiap2 kali pi hartamas square hg makan kueteow tu ka.haahahah.tak yah cari la kan.busuk lah kau nih.

alya said...

kami x kuat kami xbesar tp bila bekerjasama semua jd mdh & senang
kerjasama kerjasama !!! :)
hahahahaha sesi mkn dh gossip girl pn dh hrmmm sesi apa pula pasni?

inspector abby said...

oh gosh totally lurveeeeee this entry !.. well... it was really2 nice xoxo with u guys..luv ya to bits!... aku x ley jalankan siasatan lagi pasal aku ada case lain yg nk kena handle, iaitu...baca novel! hobi terbaru weh!!!!!!!!!! pinjam kt najwa. aku kan suka true crime story punye novel..or movie.. so.. the novel is called "the innocent man" by john grisham..

rara said...

najie : sebab ia sedap!! dah try nak tukaq menu lain tp tak boleh!

alya : ermmm what's next ya?!

inspector abby : wow! really exciting! nnt cita kat aku wei