Sunday, March 29, 2009

wedding fair at PICC


Yayyyyyyy. Hari ni teman Didi gi wedding fair but I yang over excited (as always?). Banyakkk sangat pelamin yang cantik,hey Pak Abu pon ada tau! Tapi mcm biasa la, let's the money do the talking! Ada duit semua boleh.

Dan macam biasalah ada caterings, wedding cards, photographers , door gifts, ermm I guess anything everything about weddings.

Some snap shots during the visit. Enjoy!

Ini khas untuk sahabatku Donny. U're getting married soon aite? (baru tau nak eja lun bawang cana!! I thought lumbawang. Sorry Donny! =P)

Simple cani yg i suka.

Cantik taw! Nak kawennn!

The black and white theme is back.

Didi tgh busy consulting, tepi tu najib, her fiancee.

Rara yang hampir sawan!! Tak sabaq nak kawen kootttt!!

Didi the bride to be.

Heyyy montelnya, anak sapa nihh.

Us both.


Overall, ok la wedding fair kali ni. Tak tau la sebab tak pernah pi yang lain tapi rasanya yang kat Midvalley last time lagi banyak company yg participate.

Pastu pi Alamanda and tgk movie - Talentime. Best jugak! Sedihh ,mmg betul kena bawak tisu . *sob sob*




9 comments:

forheavencake said...

nak kaweeeeeeeennnn!!!!s*i* you!geram.:P

cik ienn said...

dandendun hati terasa mau kaweeenn....

mRs aGed said...

hah!!p nengok muvie!!!huk huk huk..napa x ajak!

mRs aGed said...

aku senantiasa doakan all my BFF kawen cepats.....aminnnnnnnn

rara said...

forheavencake & cik_ienn : jum kawen?

mRs_aGed : I am really sorry my darling ude.. i thought u were busyyy! sebab slalu hang bz waktu weekend kann. Sorry sgt2. We'll arrange something soon k darling

and amin jugakk

najie said...

besnya tengok pelamin byk bunga tu.haih.

rara said...

najie : cantik sangat kann

alya said...

aaa dr dulu fav kaler black n white
sejak jmpa cth brg kawen kaler tu kt ktn dlu hati dh terpaut tp spe ntah calon aku hahahahaha!!

cik ienn said...

alia, kawen jgn lupa jemput diriku. ahaks.