Saturday, March 21, 2009

my weekend to-do-list


work
--- has been canceled at the very last minutes due to some reasons (yey!)
service keta --- tukar brake pad skali,terus ke perodua servis td sebab tak jd keja..
laundry
amik baju dry cleaning kat dobby
kemas bilik
kemas umah
lipat baju
wardrobe clearance --- nak asingkan baju2 yg tak pakai n sedekah kat org (lg baik dr simpan buat dust dlm almari)
get my hair done --- dah mcm sabut kelapa dah rambut aku
dentist hunting --- masih dlm misi pencarian
a nice movie would be great
catch up gossips with my ladies
--- done on Friday nite @ Murni and sambung kat umah sebab kena guna internet hahaha.


sapa kata weekend leh berehat2? tipuuuuuuuuuu



3 comments:

alya said...

hrmmm mmg bz time weekend pn tp nsb baik smpat curik tdo d siang hr haha :)

rara said...

alya : the moment I saw 1 spank I know already it's gonna b uuuuuu!! heheehehehe

lama tul tidoq dr kul 5 ptg smp 9 malam!!

alya said...

well babe yg xd org spank tp ada 1 tu semesti nya aku! hahahaha