Tuesday, March 3, 2009

I'm leaving tomorrow .


Pernahkah anda melihat orang memakai goggle ketika memandu?

Hahahaha.

Itulah yang saya lakukan ketika terperangkap dalam jam kat parking Sg wang plaza.

One word, HANCUR! Gila tak gila, saya dan rakan-rakan terperangkap dalam kesesakan parking (ya, parking , bukan jalan raya) selama 3 jam setengah (balik Penang pon dah sampai kot?). First time in my life, and rasa macam serik dah nak pi Sg wang hari Sabtu.

Nasib baik saya tak membeser (orang Penang kata besiaq!) masa tu, kalau tak, mampoh! Aliya la kesian kena turun jalan kaki dari parking yang berpusing2 ke bawah.

Hahaha fani sangat wei...

Kau ado?


Btw thanks to Dorothy Perkins, barulah saya leh pakai baju sama dgn Aliya(yang kurus!)


........................and I'll be away from tomorrow till fridayyyy, I promise I'll come back with tanned skin. (Har har har!)

=)


p/s : Jason Mraz's concert is tomorrow dan saya boleh lupa konsert tu esok? PAHAM tak perasaan shitto tu? But it's ok cos Im sending Nea to represent me. (bangga nak mampoih budak ni bila dia pi konsert and aku tak pi!!geram dakkk!)



3 comments:

alya said...

owh peristiwa stuck at parking lot BB adalah plg xmsk akal!!
n part belesiaq [btol ntah eja] plg xbleh blah hahaha
bdw really enjoy shopping that day!!
kau ado?? :)

abby said...

aha! selamat pergi dan selamat pulang.. p/s : kdg2 rasa mcm ang ni azwan ali lak...KAU ADO??hahah lawok

MarlissaMusa said...

comey la hampa dua orang ni..hehe..