Thursday, February 26, 2009

tag lagi?

TAGGED BY UDER

1. Apakah benda yang paling penting dalam hidup kamu?
keluarga, kawan2, dan duit.

2. Apakah benda terakhir yang kamu beli dengan wang sendiri?
tol rm1.60

3. Di manakah tempat impian perkahwinan kamu?
Tempat makan yang feeling.

4. Berapa lama anda rasa hubungan kamu berkekalan?
chuppp! hubungan dengan sapa hampa nak? (lantas bebai)

5. Adakah anda dilamun cinta?
Dak.

6. Di manakah restoran terakhir kamu makan malam?
tadi. kat area2 sk je

7. Namakan buku terakhir yang kamu beli?
majalah bole?

8. Apakah nama penuh kamu?
Shakirah Binti Illias

9. Kamu lebih senang dengan mak atau ayah?
mak

10. Namakan seseorang yang kamu ingin jumpa untuk pertama kalinya dalam hidup anda?
My mr right. I've been looking for him for yearsss.

11. Sebutkan lapan nama sahabat yang paling rapat dengan kamu?
My ladies, U know who u r.


12. Adakah kamu mencuci pakaian anda sendiri?
bistu kau nak cuci?

13. Tempat yang paling seronok kamu mahu pegi?
I will always love beaches. and tempat2 yg saya tak penah pegi mesti seronok kan nak pegi.

14. Pelukan atau ciuman?
Can I have both pls thank u

15. Butirkan lima perkara tentang orang yang tag kamu.
i-Kelakaq
ii-Baru berjinak pakai tudung , ehem! (i support u!)
iii-Dok mencoba buat baby, good luck wei (Auntie Rara dah tak sabaq nii)
iv-Bekerja sambil belajar
v-Pandai masak spaghetti.

16. Lapan perkara yang amat saya gilai.
Awat tak lapan belas trus?
i-Makanan yang sedap
ii-Vacations!
iii-Anak2 menakan saya! (rindu)
iv-Shopping
v-Tidoq
vi-Lepak kat kedai makan yg feeling.
vii-Lepak and gossiping with my gossip gurls.
viii-Karaoke


17. Lapan perkataan yang sering di ucapkan.
i-hahahaha (gelak)
ii-b**ua
iii-bitch
iv-bodoh!
v-bangkai (pasepa semua makian ja nii)
vi-let's G
vii-O M G
viii-Today I wanna go back sharp at 7!. I dont care. (hari2 dok cakap kat bos cani. Kau ado?)

18. Lapan buah buku yang paling terbaru dibaca.
You were born rich x 8. Mana ada lapan. That's the latest one I read.

19. Lapan lagu yang saya boleh dengar berulang kali.
Mariah Carey's and Jason Mraz's. 80 juta kali pon bole. and banyak lagi actually.

20. Lapan perkara yang saya pelajari tahun lalu.
i-drive keta
ii-cari duit sendri
iii-belajar hutang guna kredit kad(boleh?)
iv-entah
v-belajar cane nak stand up utk diri sendri
vi-belajar guna online banking. (pahal tetiba, sebab td dok bz buat payment online)
vii-kenal sapa kawan n sapa lawan. (oceh)
viii-next

BOLE TAK TGH MALAS tapi nak JAWAB TAG?

hihi

No comments: