Monday, January 19, 2009

the one with the RnR


Event : Small R&R, Department Singapore PLOC_PIL and OAM
Location : Restaurant Steambot pajadah tah nama penoh tak hengat, dekat Mentari Court, Sunway.

Makanan : Ok la, I think Abby u gonna like this place. Eat all you can! Banyak bola2 api kegemaranmu. Dan juga sotong, and udang. Tapi pada malam tersebut, saya lebih menumpukan perhatian kepada siput2 yg pelbagai bentuk and paling best, ianya dibakarrr! Layan wei! (saya kan tak berapa suka steambot..sebab? berkuah) Ayam pon ada. Nak pi?



Rara, Aliya n Dingkle (the enemy). Last minute si Dingkle ni ikut kami. Kalau tak kami nak bagi duit tambang bas ja kat dia suruh pi sendiri. Haha. Keji. Gambar kedua tu Dingkle buat muka pompuan. Pang skali!

Us with the boys.

Lepas tgk gambaq ni baru aku perasan boss aku tinggi gila!!

Aliya masuk pertandingan makan ais krim! dapat no 3. Semua org tak puaih hati sebab igtkan dia yang menang. Takpa, coba lagi lain kali okeyy.

Rara and the manager, James. gambar wajib setiap event!

Kami pakai baju sama pada malam torsebot. Kembaq tapi tak serupa!

by the way, Mat Aki is back! =)


p/s: AJL last nite was fantastic! (bak kata abby) hehe. Kira puas hati lahhhhh. I was screaming when Faizal tahir bagged 3 awards! Kudos! And they were screaming back to me(Nea siap call) when Meet Uncle Husin won the AJL. Shittto. Brppp


8 comments:

cik_ienn said...

dah nampak susut skit no.. :) i loike!

rara said...

cik_ienn : susut? whaaaaaat the fish!

najie said...

baju aki kemain statement ye.haha.

alya said...

gmbr D versi pompuan mmg ptt kna pang pn! haha
dan mmg demmit ah kalah mkn eskrem
arghhhh!

abby said...

aha! marilah bertandang ke sana..ahaks...'i love jogja' tau aki...kemainn...aki da kuruih.. ang ... sat nak perati lain..

rara said...

abby : aki kuruihhh? dia tarik napas kotttt!! kalau dak perot buncit. cana nak kuruih, minggu lepas aku makan 3 burger, pastu steambot lagi pastu kat redbox makan buffet kot?

critical passion said...

hua3..egt sng ka nk kempis perot???hahhahahaha~~..

p/s:tengin gla kt roti canai mamak besh2!!~

eiZ said...

last week mggu makanan no..xpa2.sambung blk tugas anda.

aki => beli roti canai instant byk2 then kat sana cicah gula..huhu