Saturday, November 22, 2008

Tagged by cik ienn


10 perkara tentang Cik Ienn (org yg tagged saya)

1. My BFF. Since form 1.

2. My great eating partner . (tudia!)

3. Family attached.

4. Low self confidence! Nak kena tibai nih.

5. Masa sekolah dia dok buli orang, la ni dia lak nak kena buli. Haishhhhhhhhhh.

6. Bersiap lambat. Ni saya paling tension! Selalu lambat.

7. She has a big heart.

8. She owns a myvi just like me. Same color n model.

9. Tak takot bila saya marah, in fact, semua kawan2 saya tak takot bila saya bebai! esp najie. (Saya slalu bebai kalau depa siap lambat!)

10. U know u love me. XOXO . Mwahs!


10 perkara tentang diriku sendiri

1. Satu2 nya dalam keluarga yang merantau ke Kuala Lumpur, eh? Cyberjaya!

2. I have a GAP between my teeth.

3. Tak suka makanan yang berkuah.

4. Slalu craving for food mengalahkan orang mengidam. Selalunya kalau time period saya nak makan western food. Tak tau la kalau pregnant nanti cam na. Mampoih laki aku.

5. Independent.

6. I am going to get married on 2011, InsyaAllah. (deng!)

7. A part time CIMB wealth advisor. Anyone want to invest? Do contact me

8. Rambut saya nipis

9. I can easily remember numbers! Name it, phone numbers, car plate numbers,id numbers, i can even remember my neighbors' car plate numbers especially kete yg park beside my car.

10. Suka berangan. Is it bad? Not at all, because I believe that "Imagination is everything. It is the preview of life's coming attractions." by Albert Einstein


5 comments:

cik_ienn said...

kojaq! dok kata aku suka siap lambat.

Anonymous said...

kadang2 mat aki duk ikot dpa jalan2..lagu tu la...bersiap cukup lama..tp xlawa mana pon..hehek

cik_ienn said...

Anonymous nih mesti mat aki. Kojaq!!

rara said...

cik_ienn : dah sungguh ahahaha

cik_ienn said...

aku bukan lambat. lemah lembut!