Thursday, November 20, 2008

Selamat pagi cinta

Harap maklum, entry kali ni dalam bahasa utara (bahasa kebanggaan saya), sapa2 tak paham boleh tanya saya hehe

Tadi saya n aliya p tengok movie Slamat Pagi Cinta kat GSC Alamanda.
Cita ni dah la tak best, pastu crowd dalam wayang tu sekoq2 KG! Seriously. Dok buat cam tak penah tengok wayang! Saya dok mencar*t ja dalam wayang tu!

Yang dok seblah aliya lak skit skit cakap! nak kenap sepak ka? Awat tak penah tgk wayang? Aku pang! satgi, percuma!

Yang paling saya hanginnnnn bila org belakang saya n aliya ni dok tendang2 kerusi! Aku tendang hang satgi baru ang tau! silap2 melekat kat skrin wayang tu hang mau? Awat kaki ang panjang sangat kaaaa? Mai sini ukoq dgn kaki aku mana lagi panjang! Bodo.

Bar**!!

Aliya dok mengamok, dia kata.. Awat ang dok main futsal ka dalam wayang? hahahaha so fani tp mmg tgh bengang!

Saya dah buat bunyi SHHHHHHHHHHH sebagai sign utk org sebelah diam! Tapi tak paham bahasa, dok sembang2 jugak. Dok buat macam dia tau semua, pungkoq . Saya geram sebab crita tu dah la slow, depa dok hingaq, cam na nak concentrate.

Klimaksnya bila ada sorg laki ni(mat rempit rasanya) tempik,

Dah la borak tuuuu, kimaaakk tulll!!

hamik ang! Puaih!

I dengan Aliya sengih. Padan muka ampa semua!
and the best part is..
DEPA SEMUA DIAM LEPAIH KENA TEMPIK

Awat tak cakap? ha cakap?!cakapppppppppp!
HAHAHAHAHAAHA


p/s : Congrats to Tanya and Ida Nerina, dpt no 3 TARA3! Malaysia mmg terror, like always! Sib baik Geoff tak menang!

4 comments:

alya said...

aku boley gelak n gelak lg tiap kali teringat pasai kes tempik neh
mmg mcm tuut depa2 dlm wayang mlm tu
n aku mmg bg salute r kt brader yg tempik tu
rs cm nk bngun tepok tangan pn ada tp cm over kn? :)

rara said...

alya : first time in our life kita geng dgn mat rempit! hehe!

myhas said...

seb baik ang bg review pasai filem ni(eventhough review dlm cinema lg byk sebenaqnya).huh..tak best rupa2nya.baguih.baruja ingat nk p tgk.thanx rara!;)

rara said...

myhas : cite ni mmg tak bes