Sunday, October 5, 2008

from penang with luv . part II

tadaaa!

It's finally sunday n everybody knows that I'm going back to Seri Kembangan (cyberjaya no more) today!

Malasss nya nak drive.. sbb dah tau jam giler! but no worries. My dad has come out with an idea to avoid the traffic jam.So, we'll see whether it works or not. Hopefully it will. hehe

After 5 days and 4 nights busy raya and jalan2 and spend time with families and frens, Monday ni sudah kena kerja! One word, MALAS. tpppp excited jugak coz nak jamu kuih raya kat colleagues andd nak sepak Dingkle sebab nak couple dgn mai hahahahhaha (main2 ja!)

Till then.

Sampai ini saja saya bersiaran dr Penang. C ya when i c u!

7:45 am Butterworth, Penang
( alamat sebenar dirahsiakan)

hahahahaancurrr!

3 comments:

myhas said...

wahahahaaha...gelak lagi...gelak100x.jgn marah diaaa...budak kecil.:P weh aku dh stat baca blog ang b4 raya lagi sebab blog aku ada footprints.aku tau sapa masuk blog aku thru link lain.hehehe...

MarlissaMusa said...

kirahhhhhhhh...
tatau pon ader blog..hiksss..yeye..da tau :)
nak link la blog hang kat blog aku..hope u dont mind :P

rara said...

myhas : kauuuu nihh..sooo researcher!! hahaha
aku dah cita kat aliya pasai dingkle, aliya gelak berguling.

marlissamusa : yes pls my dear fren :). aku pon dah link blog ang